marți, 20 ianuarie 2009

13. Japonia

         Tara Soarelui Rasare

Pret: 2300 euro -> 21 zile

Siguranta: 10


           Arhipelagul Nipon cuprinde peste 3000 de insule, dar cele mai importante sunt  Honshū, Hokkaidō, Kyūshū si Shikoku. Are o populatie de 127 milioane de locuitori si o suprafata de 377,873 km2. Desi e extrem de populata, doua treimi din suprafata Japoniei sunt acoperite de padure. E tara robotilor si a tehnologiei de ultima ora dar si-au pastrat si traditiile. O multime de temple, palate si peisaje asteapta sa fie vizitate. E o tara foarte scumpa, si mai e si la capatul lumii. Probabil nu de multe ori in viata poti ajunge in Japonia.  

          Un  simbol universal cunoscut pentru Japonia este Muntele Fuji. Vulcanul se afla in sudul insulei Honshu. Panorama asupra muntelui este spectaculoasa, drept pentru care Fuji apare reprezentat in arta, teatru si pictura, fiind considerat munte sacru. Cu toate acestea, conditiile climaterice aspre nu permit ascensiunea decat o luna pe an, prin august.         

        Este una dintre cele mai sigure tari din lume, iar Tokyo nu are rival printre marile metropole ale lumii in ceea ce priveste siguranta personala. Poate credeati altceva daca v-ati uitat prea mult la filme.

0 comentarii: