miercuri, 26 noiembrie 2008

Si a fost, si s-a dus...

             Sa ai timp, sa ai bani, sa ai cea mai mica oferta care a existat vreodata, si sa n-ai cu cine... pacat. Unii spun ca merg si se razgandesc subit, altii spun ca merg doar daca  mai vin inca x persoane, si tot asa. Ieri pentru 230 euro puteai sa ajungi din Londra pana in Malaysia, ieri cu 300 euro puteai sa ajungi din Romania pana in Malaysia. Ieri puteai sa ajungi in Asia de Sud-Est la cel mai mic pret care a existat vreodata. Iar Asia de Sud-Est e una dintre cele mai frumoase, mai sigure si mai ieftine zone ale lumii. Ieri puteai cu 600 euro sa stai 3 saptamani in cele mai frumoase locatii ale Asiei de S-E. Puteai. Pacat.
               Poti sa stai cu 600 de euro  3 saptamani intr-o tara din Europa? Niciodata. E mai frumoasa Asia de Sud-Est decat orice tara din Europa? De o mie de ori. Ca voi ajunge mai tarziu aici, asta aproape sigur, dar poate mai tarziu nu va mai fi la fel.
   
Edit 12-11-09 : se poate sta 3 saptamani intr-o tara din Europa cu 600 de euro.

4 comentarii:

Dragos spunea...

Artcolul asta ma vizeaza direct imi pare rau. Poate in alta perioada mergem si nu asa departe. Timp mai e destul...

Mihai spunea...

Man
1.De ce nu te duci singur daca iti doresti atat de mult (si iti doresti, asta stiu) ?
Care e problema ?
Eu sunt aici sa iti dau sfaturi si cine stie cum or fi treburile, ne putem intersecta in KL.

2.Am dat stirea asta ieri la un alt craiovean, poate va combinati impreuna. Nu e nimic sigur, dar merita incercat si trebuie sa va grabiti. Te pot pune in contact cu el. Scrie-mi un mail la mcristeablog@gmail.com

MSJI spunea...

e mai greu sa te duci singur...
din pacate deja s-a dus oferta, de la 230 euro a sarit pe la 500

Mihai spunea...

mda predictiile mele s-au adeverit 100%: am spus ca o sa bage la inceput o promotie, dupa care pretul normal o sa fie intre 500 si 600 euro.
trebuie sa urmaresti oferte ca cea de ieri, cu siguranta vor mai aparea.