vineri, 3 octombrie 2008

Cinci au fost si s-au dus toate...

           Eveniment in fotbalul romanesc....avem sapte echipe in cupele europene dintre care doua in Liga Campionilor. Dar dupa desfasurarea primului tur din Cupa UEFA au fost eliminate toate...lipsa de valoare sau de motivatie? Probabil amandoua. La Vaslui si Urziceni nu poti sa spui ca nu a existat motivatie. Doar era prima lor participare intr-o competitie europeana. N-au putut! Mai ales Urziceniul nu se putea compara cu Hamburg, deci eliminarea sa a fost oarecum asteptata. Nici Vasluiul nu a fost favorita, dar parca a fost cea mai aproape de calificare dintre cele cinci. A avut si ghinion.

          Dinamo, Rapid si Timisoara au fost penibile. Erau oarecum favorite, dar s-au facut de ras! Cum pot echipe ca Timisoara si Dinamo, care au batut aproape tot in campionat, sa se faca de ras in fata unor asemenea echipe?! Lipsa de motivatie! Rusine!  Rapidul a avut un adversar ceva mai dificil, dar se putea califica, asta daca juca fotbal.

        In Liga Campionulor doar CFR mai spala rusinea, Steaua jucand mediocru. Echipa nationala e la pamant! Suntem intr-o panta descendenta! Foarte abrupta!  O sa mai avem inca doi ani probabil 6-7 echipa in cupele europene dupa care revenim unde ne e locul. Cu toate astea meritam sa avem 7 echipe. Ne-am castigat acest drept jucand bine in anii anteriori! E dreptul nostru, dar nu prea stim sa profitam de el.

0 comentarii: