duminică, 5 septembrie 2010

TGV mai ieftin decat CFR

              Vreti sa mergeti in Franta dar nici nu va ganditi sa circulati cu TGV-ul pentru ca nu va permite bugetul? Mai ganditi-va! IdTGV e o varianta ieftina a faimosului tren francez, si nu, nu merge mai incet. Biletele se pot cumpara doar online de pe site-ul lor, pentru cele mai mici preturi trebuie cumparate cu cateva saptamani inainte. Daca sunteti in grup de cel putin patru, beneficiati de o reducere de 25%. Pe distante lungi iese chiar mai ieftin decat la CFR-ul nostru, plus ca ajungeti de sapte ori mai repede. Astfel poti strabate intreaga Franta de la Paris la Marseille in doar 3 ore si platind doar 24.9 euro.
                 O alta varianta este IdNight, un tren care circula noaptea, nu cu aceeasi viteza, dar cu preturi si mai mici - de la Paris pe Coasta de Azur, incepand de la 15 euro.

Franta va asteapta!

6 comentarii:

VertAnge spunea...

E bine de tinut minte! Sper ca vara viitoare sa ma intorc in Franta pentru vreo 2 saptamani si nu mi-ar strica un tren rapid si accesibil ca pret.

gabi spunea...

si la fel si biletul de avion! Eu am fost in Franta cu un bilet foarte ieftin, 80 de euro dus intors prin aerolies.ro . Asadar, nici nu vreau sa stiu cat m-ar fi costat cu trenul. La preturile de la noi, cred ca de banii astia mergeam pana la granita si inapoi :)

Paul spunea...

Good info. Daca va prinde vreodata controlorul fara bilet in TGV sa nu va impacientati. Am un prieten care a fost prins acum 6 ani si nici acum nu i-am venit absolut nimic de plata :). Totusi, nu e recomandata metoda

Traveling Hawk spunea...

O informstie utila.

Falvo spunea...

Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

Dragu Nicu spunea...

Wow.Genial!